donderdag 18 augustus 2011

Shoplog: Nutrimetics #1

Nutrimetics is een bijzonder merk. Dit merk is niet te koop in winkels,parfumerieën of drogisterijen. Nutrimetics werk via gratis workshops. Ze geven dan bij jou thuis een workshop, gratis, waar je producten uit kan testen. Kan het nog handiger? Je hoeft de deur niet uit en je kunt op je gemak producten testen. Dit merk is een combinatie van de wetenschap en de natuur. Het beste van de natuur halen zij naar boven in deze producten. Ook maken zij geen gebruik van giftige of verslavende stoffen die in bijna alle drogisterij merken wel zitten. Daar vertel ik later meer over. Mijn moeder en ik hebben producten bij dit merk gekocht na dat wij een workshop hadden gehouden thuis. Benieuwt naar hoe onze bestelling er uit zag?

Dit zijn alle producten die we hebben gekocht.

Nutri-rich oil

Nutrimetics heeft 1 bekent product, hun icon eigenlijk. Dat is de abrikozenpitolie. Dit is goed tegen van alles.
Bijvoorbeeld: als nacht crème of onder je dagcrème, voor na het scheren om je huid te verzachten, op droge plekjes (elleboog) of plekjes die zich moeten herstellen.
Nutri-rich body crème
Dit is de bodylotion variant van de abrikozenpitolie. Je moet hem net als elke andere bodylotion na het douchen op je lichaam smeren. Deze crème heeft meer ingrediënten als de pure abrikozenpitolie. Wij gebruiken deze voor mijn jongste zusje van 2 jaar. Zwitsal zit vol met troep, vandaar dat ze altijd 'nee auw!' roept als mijn moeder de Zwitsal crème op haar gezicht wilde doen. Deze crème vind ze goed als we die opsmeren.
Comfort lijn
Dit is de comfort lijn. Bij een Nutrimetics workshop krijgt iedereen persoonlijk advies. Over wat voor huid je hebt en welke lijn van hun producten daar bij zou kunnen gebruiken. Dit doen ze aan de hand van welke producten je nu al gebruikt, en hoeveel je die gebruikt. En natuurlijk kijken ze ook naar je huid en vragen ze of je ergens last van hebt. Mijn moeder had de Comfort lijn, die zal ik nu laten zien.
Honing en amandel scrub.
Deze scrub werd ook gedemonstreerd bij de workshop. Er zit honing en pepermunt olie in. En die laatste olie is goed te merken. Deze scrub is voor de vette, normaal tot vette en normale huid. Je kunt deze scrub twee keer per week gebruiken.Dit is de Cleansing crème. Er zit havermelk in en honing. Deze crème is gemaakt om voorzichtig maar effectief de huid te reinigen. Hij verwijdert ook onzuiverheden terwijl hij de gevoelige huid kalmeert en verzacht.


Dit is de 'Gentle Toning lotion', een tonic dus. Ze zeggen dat dit je poriën verkleind, maar in werkelijkheid zorgt een tonic er alleen maar voor dat je huid een klein beetje opzwelt, zodat je poriën daartussen wegvallen waardoor ze kleiner lijken. Hier zit ook weer havermelk en honing in. Er zit geen alcohol in (belangrijk)!
Relaxing night crème
Dit is eigenlijk een nachtcrème maar mijn moeder kreeg als advies om deze crème als dagcrème te gebruiken. Hij is eigenlijk hetzelfde als veel andere crèmes. Maar deze crème gaat verder dan de opperstehuidlaag, en je krijgt er geen paraffine verslaving van (later meer over).


Nutri-clean
Nutri-clean is een zeep die je overal voor kan gebruiken! Niet alleen voor je handen maar ook voor je tanden, je groenten, voor in bad, als shampoo, voor de afwas, (make-up) vlekken in kleding, tegels, vloer- houtwerk tapijten en kleedjes, je auto en de garage kunnen hiermee schoongemaakt worden. Is dat niet ideaal? De zeep is mild, niet vluchtig (niet schadelijk),deodoriserend(dringt diep door), anti statisch en niet giftig.


Deze kwast kocht ik omdat ik geen fijne blending kwast meer had. Ik had er een van H&M maar die was klein en past dus niet echt tussen de rest van mijn kwasten. Helaas is deze ook een paar centimeter kleiner als de rest. Maar de haartjes voelen wel heel fijn aan dus dat zal alles goed maken.

De kwast is niet rond maar een beetje ovaal zoals je kunt zien. 


Deze douche-puff kreeg je er gratis bij, en die 2 spateltjes zijn voor de olie.

Dit was deel #1 van de Nutrimetics Shoplog, binnenkort komt deel #2. Hoe denken jullie tot nu toe over de producten? En waar zou je graag een review over willen zien?


See you!Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten