donderdag 25 augustus 2011

Make-up dagen bij Da met Dior.

Afgelopen zaterdag ben ik bij een make-up dag geweest. D.A. had make-up-dagen en er kwamen dan specialisten van bijv. Channel en Dior. Die specialisten hadden sessies en je moest je er dus voor opgeven. Ik ging met mijn vriendin Amy naar een Dior specialist en we hebben dit gefilmd.

Er waren een aantal dingen die me opvielen.
Ze raadde mij een abrikoze kleurige foundation aan zodat ik niet zo bleek leek. Ze mengde die met een Skin Energizer, ik weet niet precies wat het is maar de foundation ziet er heel mooi uit en daardoor krijg ik geen droogte lijntjes op mijn voorhoofd! Ik had best veel fall-out en dit werkte ze weg door er overheen te gaan met de foundation kwast, ik had nog steeds wel glittertjes op mijn wangen van de oogschaduw.
Ik vond dat ze een aardig donker wenkbrauwpotlood gebruike. Ze gebruikte een perzikkleurige oogschaduw om nog te proberen of het rechteroog wilde blenden. De reiniger die ze gebruikt voelde echt super fris aan! Ze gebruikte geen wimperkruller dat vind ik wel jammer, dan worden mijn wimpers eigenlijk alleen maar lelijker met mascara. Ze vertelde me ook dat als je een gele ondertoon hebt in je huid, je juist een roze tint moet pakken om het te compenseren, anders word het wel heel geel. Normaal word me juist verteld dat als je een gele ondertoon in je huid hebt je dat ook in je foundation moet hebben. De foundation kleur testte ze op mijn kaak lijn, niet op een andere plek zoals pols, arm , nek(onder) of wang.
Ik denk trouwens dat de oogschaduw niet wilde blenden door misschien mijn vettige oogleden, die oogpotlood blijft er dan heel erg aan vast zitten. Ik hoop dat jullie mijn eerste filmpje leuk vonden!

See you! Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten