donderdag 22 september 2011

The Ellen ShowThe Ellen show in een televisie programma uit Amerika. Af en toe komt er een vrouw (Kim Douglas) beauty tips geven. Het bijzondere er aan is dat alles met producten is die je vaak thuis al in huis hebt en heel natuurlijk. Ik heb een aantal afleveringen vertaald en eventueel iets aangepast.

Het eerste is een lichaams-scrub, neem de sap van een hele limoen, witte tiquila, zout en olijfolie. Samen is het een goed antiseptisch middel dat alle gif uit je lichaam zuivert.

Een tip tegen verkleurt haar (blond naar groen,gloor maakt het haar groen). Het tegenovergestelde van groen is rood. Je moet dus iets roods in je haar doen, ze gebruikt hier ketchup voor. Het neutraliseert het groene.


Een gezichtsmasker tegen een droge huid: een halve geprakte avocado, aloë vera gel en honing en kokosnoot olie. Dit laat je 10 min. zitten


In China heeft ze research gedaan, en er zijn vrouwen die heel veel geld steken in een speciaal bad. Het maakt je dun. Maar hetzelfde spul wat in dat bad zit, zit ook bij noedels. Als je van die kant en klare zakjes hebt van (raman=speciaal merk) noedels en je doet de kruiden in het bad. Een ingrediënt daarin zorgt er voor dat al het water uit je lichaam gaat. Je zit een paar minuten in dat bad en dat maakt je dus dun. Haar ring bijvoorbeeld gleed af na het bad. Wel denk ik dat je daarna echt heel goed moet drinken want je lichaam heeft water wel nodig.
Je kunt lijm als een neusstrip gebruiken. Je brengt gewoon een dun laagje van die lijm aan en als het hard is geworden kun je het van je neus trekken zodat alle mee-eters weg gaan.

Dit is een Bollywood masker. Je pakt een beetje gramflower, geraspte(en geschilde) komkommer, en eiwit. Dit zorgt voor een mooie glanzende huid. Het is ook een moisturizer. Het helpt ook om de poriën te laten krimpen. Je laat het masker 10 min opzitten.

Hoe goedkoper het bier hoe beter. Het rijsmiddel wat er in zit zorgt er ook voor dat je haar "rijst"of te wel omhoog gaat staan en dus meer volume.
Een haarmasker voor glimmender haar. Je maakt een mix van banaan en honing. Dit laat je 20 minuten zitten. Een tip is een badmuts dragen omdat de honing nog wel wil gaan druipen.Veel producten hebben cacao boter als ingrediënt. Je kunt ook gewoon gesmolten chocola over je huid heen smeren. De antioxidanten zorgen voor een nieuwe huid.

Dit is een cherio scrub . Je doet cherio's in een plastic gesloten zak en gaat ze plat slaan. je doet er dan nog honing en citroen sap bij.


Mapel siroop geeft volume aan je haar en zorgt er voor dat het mooi glimt. Giet er wat van door je haar en wikkel je haar in vershoudfolie. Je laat het 20 minuten zitten en wast het er daarna uit.
De binnenkant van een pompoen kun je pureren. Je kunt het op je gezicht doen en het 10 min. Laten zitten.


Als je citroensap en aspirine mengt krijg je een soort van voetmasker. Een tip is om je voeten dan in plastic zakken te stoppen zodat je nog gewoon rond kunt lopen in je huis.

Als jullie de filmpjes zelf willen opzoeken kun je op dit kanaal kijken.
Ik ga zelf nog een keer een van de "recepten" uitproberen en er dan een DIY van maken.
See you!Wendy

2 opmerkingen:

  1. what the hell is gramflower hahaha. volgens mij bedoel je gram flour? flower = bloem. flour = meel. en dat is niet eens de vertaling, in het nederlands dus gewoon Besan (kikkererwtenmeel)

    BeantwoordenVerwijderen