donderdag 10 november 2011

Parfum pil,Anti grijs haar en SPF pil.

De wetenschappers zijn bezig met de ontwikkeling van een ‘parfumpil’, genaamd Swallowable Parfum. De pil moet zorgen voor een heerlijke lichaamsgeur wanneer deze wordt ingenomen. Dit en andere pillen laat ik zien in dit artikel. 

De parfumpil. De capsule bestaat uit moleculen waar een synthetische geur in zit. De moleculen doen de structuur van de vetmoleculen in ons lichaam na. Als de moleculen in aanraking komen met lichaamsenzymen komen er geurmoleculen vrij. Via de huid komt de geur door transpiratie vrij. Hoe intens de geur is, hangt af van een aantal factoren namelijk: Lichaamstemperatuur, stress, lichaamsbeweging en seksuele opwinding.De pil is nog in ontwikkeling, Voorlopig kunnen we onze parfum dus nog gewoon opspuiten. Pillen die bepaalde beautyproducten moeten vervangen of ‘schoonheidsfoutjes’ moeten laten verdwijnen lijken wel een trend. Er is bijvoorbeeld ook een SPF pil in de maak waardoor je nooit meer zonnebrandcrème hoeft te smeren en een pil die voorkomt dat je grijs haar krijgt.


(bewerkte)Bron: Daily Mail
Hier zie je het filmpje van deze parfum: 

Behalve de parfum pil zijn de wetenschappers dus ook bezig met nog meer cosmetica pillen. Bijvoorbeeld een pill tegen grijs haar. De pil, die in 2015 te koop zal zijn, bevat een geheime vrucht extract dat de chemische tyrosinase-related protein/TRP-2, (een enzym dat de productie van pigmentatiebeschermt) nabootst. Het doel van de vrucht-extract pil is het voorkomen van oxidatieve stress, een proces dat optreedt wanneer haarcellen bezwijkenaan antioxidanten en grijs worden. Zou erg leuk zijn als het ECHT zou werken.

Why SunPill
Xena Care Holdings Inc heeft een zonnepil op de markt gebracht, genaamd SunPill. Het is een supplement dat de huid moet helpen beschermen tegen schadelijke straling door de zon. Het bedrijf adviseert wel naast de pil een zonnebrandcrème te gebruiken met een SPF van minstens 15 ‘voor extra bescherming’.  De pil ondersteunt tegelijk ook de gezondheid van je huid.


Wist jij dat zoiets bestond?

See you! Wendy


1 opmerking:

  1. Ze vinden echt voor àlles pilletjes uit de laatste tijd x
    ik volg je vanaf nu , volgjij terug? x

    BeantwoordenVerwijderen