woensdag 23 november 2011

Whitening tandpasta.

Nog steeds ben ik op zoek naar een betaalbare oplossing om witte tanden te krijgen. Ik heb al een artikel over baking soda geschreven maar toch is dat het nog niet helemaal. Vandaag introduceer ik 3 tandpasta's die allemaal bedoelt zijn om wittere tanden te krijgen. 

De eerste tandpasta gebruik ik al een paar maanden. Dit is de Colgate Advanced White tandpasta. Deze tandpasta beloofd dat je in 2 weken witttere tanden krijgt als je hier elke dag mee poetst. In deze tandpasta zitten micro cleansing cristallen. Het actieve ingrediƫnt in deze tandpasta is Sodium Monofluorophosphate (1,1%) In deze tube zit 100ml (149 gram). Dat is meer als bij de meeste tandpasta's. Ik heb deze tandpasta bij de action gekocht. Hij is uit het buitenland geimporteerd (Braziliƫ geloof ik) dus er staat ook geen nederlandse informatie op de verpakking. Hij kostte nog geen 2 euro. De tandpasta is echt spierwit en best wel aan de dikkige kant. Hij schuimt ook best wel als je hem gebruikt. De tandpasta komt in een mooi doosje, dat staat al een stuk mooier. Ik werd erg nieuwschierig naar deze tandpasta toen ik 'whiter teeth in 14 day's' zag staan.


De volgende tandpasta is de tandpasta van Prodent 'White Now'. Momenteel is hij best bekent, hij is veel in de reklame geweest omdat hij net nieuw is. Deze tandpasta belooft dat je direct wittere tanden krijgt. Er staat wel een sterretje bij met: 'het direct witmakend effect is tijdelijk'. Het bijzondere is dus dat je de tandpasta niet weken hoeft te gebruiken maar direct verschil ziet. Ook staat er op de verpakking 'het resultaat kan afhangen van de oorspronkelijke kleur van uw tanden'. Ik heb geen aanslag op mijn tanden en ik denk dus ook dat deze tandpasta weinig tot geen effect op mijn tanden heeft. Toch werd ik erg nieuwschierig door het idee dat je direct wittere tanden krijgt. De tube is heel erg langwerpig, maar toch zit er 75 ml in, ook al lijkt het meer. De tandpasta is doorzichtig met blauw spul in het midden. Dit begint flink te schuimen in je mond en alles wordt lichtblauw. Hij smaakt naar kauwgom..sparemint kauwgom. Ik vind het doosje ook erg origineel omdat hij half doorzichtig is en van plastic is gemaakt in plaats van papier.

Tenslotte nog de tandpasta van Pearl Drops 'daily whitening toothpolish'. Ik vind polish een beetje klinken als nagellak. Alsof je je tanden een mooi wit laagje geeft. Volgens mij heeft pearl drops ook producten die daar voor zorgen. Maar deze tandpasta is bedoelt om je mooie tanden zo te houden als ze zijn, wit en glansend. Dit zeggen ze zelf over de tandpasta: Behoudt de helderheid en glans van tanden voor een geweldige glimlach, elke dag weer. Pearl drops daily whitening tandpolish helpt bij het poetsen van de tanden zodat ze wit, glans en glanzend worden en je dat gepolijste gevoel krijgt alsof je net van de tandarts bent gekomen. helpt bij het zacht verwijderen van tandplak en verkleuringen als gevolg van koffie, rode wijn, voedsel en tabak. Deze nieuwe samenstelling bevat een extra polijst middel om de tanden elke dag weer glad en glanzend te maken. Met fluoride om het glazuur van tanden te versterken en tandbederf te voorkomen. Aanbevolen voor dagelijks gebruik. De tandpasta kun je heel handig op de deksel laten staan. Ook komt de tandpasta uit een klein mondje en kun je heel precies werken. Er zit maar 50 milliliter in dit flesje, maar ik denk dat je hier lang mee doet omdat je niet zoveel nodig hebt. Hij ruikt heel sterk naar mint. Normaal kost deze tandpasta 10,58 euro maar ik kocht hem met korting en koste toen 1,50 euro. Het proberen dus waard!


Over al deze tandpasta's kunnen jullie over minimaal 3 weken (ik heb de tijd nodig om ze goed te testen) een review lezen. Ik zal de reviews in 1 artikel plaatsen, net als dat ik nu heb gedaan.


See you! Wendy

2 opmerkingen: