woensdag 9 november 2011

Double extension serum
Wat iedereen wel weet is dat mooi lange ronde wimpers als mooi worden beschouwd. Maar wat ook iedereen weet is dat er erg weinig mensen zijn die zulke wimpers van zichzelf hebben. Toch zijn er mogelijkheden om langere en gekrulde wimpers te krijgen.Het eerst wat je kunt doen is natuurlijk mascara gebruiken. Mascara brengt een kleurtje en laagje aan over je eigen wimpers. In de mascara zitten vezels. Als je dus 1 laagje aangebracht hebt kun je daar omheen weer een laagje doen. Door te je wimpers te krullen lijken je ogen ook een stuk frisser. Je kunt HIER het artikel over mascara technieken lezen.

Een oplossing voor gekleurdere wimpers is je wimpers laten verven. Je onderste ooglid wordt af gedekt met een pad of tape zodat de wimpers niet aan je onderste wimpers gaan kleven. Er wordt verf aangebracht op je wimpers en je mag je ogen nu niet meer open doen. Na een poosje wordt de verf weg gehaald. Pas als het echt goed weg is, kun je je ogen weer open doen.

Een minder bekende oplossing om mooie wimpers te krijgen is wimperverlenging. Dit kan met extensions gedaan worden. Er worden per wimper haartje bijvoorbeeld 3 wimpers bijgeplakt. Per oog zijn dat zo'n 30-40 haartjes per oog. Je hebt dan vollere wimpers. Er zijn allerlei soorten dus je kunt ook langere en gekrulde wimpers nemen. Ook zijn er verschillende vormen waarin de wimpers geplaats worden. Bijvoorbeeld aan de buitenkant langere haartjes dan aan de binnenkant.


Een andere optie is een serum voor je wimpers. En dat is wat ik voor jullie wil gaan testen. Werkt een wimper serum echt? Doet het wat het beloofd?
 Het doel van een wimperserum is om je eigen wimpers dus sterker te maken en langer. Het wimpersserum dat ik heb is van L'Oréal Paris. Loreal zegt dit:  'Dankzij een ontdekking in de levenscyclus van de wimper hebben de laboratoria van L'Oréal een product van een nieuw soort ontdekt. Een re-activerend wimperbooster serum. Het resultaat? Na 4 weken gebruik, zichtbaar meer, vollere en sterkere wimpers.* ' * Zelfevaluatie van 32 vrouwen na 4 weken gebruik. Dit serum is dus getest door vrouwen, maar hoe veel verstand hebben die er eigenlijk van? Hiermee is het toch niet bewezen dat je langere wimpers krijgt? Bovendien vind ik het opmerkelijk dat ze het over de levenscyclus van wimpers hebben, die 6 weken duurt, maar beloven dat je na 4 weken al meer, vollere en sterkere wimpers hebt. Hoe werkt het dan? 'Door de toevoeging van Pro-Keratine en Centella wordt de natuurlijke groeicyclus van je wimpers gestimuleerd. De wimperhaartjes blijven hierdoor langer in de groeifase en dit zorgt voor minder wimperuitval. Voor het serum heeft L'Oréal Paris een nieuwe applicator ontwikkeld, speciaal om het serum vanaf de wortel over de gehele wimper aan te brengen. Clinisch en dermatologisch getest.' Kijk dat zegt al iets meer. Dat het getest is betekent overigens niet dat er ook positieve resultaten uit kwamen. Behalve het serum is er ook nog een mascara waar het serum ook in zit. Loreal zegt daar dit over: 'Uniek, de effectiviteit van een reactiverend serum in een spectaculaire mascara. Na 1 maand zichtbaar meer wimpers.* Direct tot 80% langere wimpers.**'  *Zelf-evaluatie onder 32 vrouwen, gedurende 4 weken. **Instrumentele test
Hier hebben ze dus wel apparatuur gebruikt. Maar nog steeds weet je nu niet zeker of er uit die test kwam dat het 80% is. Ik vraag me dus sterk af hoe ze aan dat getal komen. Ik heb Loreal dus gemailt en hun zeggen dat de 80% gaat over als je de mascara aanbrengt. Als je de mascara weer verwijdert gaat dat dus weer weg. Dit gaat dus niet over het serum. Echter zijn deze vragen niet beantwoord. Er zijn ook instrumentele testen uitgevoerd, hier staat verder niet bij wat er uit die testen kwam. Kunt u mij daar wat meer over vertellen?  En ten slotte, hoe komen jullie aan dat percentage van 80% ?
Over 4 weken dus de uitslag over dit serum.Ik ben erg benieuwd naar de eindresultaten!

See you! Wendy


2 opmerkingen: