donderdag 1 december 2011

Nutrimetics


In een van mijn eerste blogpost schreef ik al over Nutrimetics. Nutrimetics is een merk dat erg goed op de ingrediënten let en daarom ook echt werkt. Vandaag wil ik jullie een beetje een indruk geven van hoe een workshop bij Nutrimetics er uit ziet.


Nutrimetics geeft gratis workshops. Hun doel is natuurlijk om dan producten te verkopen. Dit merk is namelijk niet in de winkel te koop maar alleen te bestellen. Hieronder zie je dat de adviseusee alles heeft klaar gelegd en zie je een beetje van de sfeer bij zo'n workshop. Mijn moeder was trouwens gastvrouw en had 3 collega's uitgenodigd.


Het eerste wat je moet doen bij de workshop is het invullen van dit blad. Er staan vragen op die je dan zo goed mogelijk moet beantwoorden. Er staan vragen op zoals: welke tonic gebruik je? welke dagcrème? Ben je nu tevreden over je huid. etc. Ik vind het erg goed dat Nutrimetics echt voor ieder persoonlijk advies heeft. Aan de hand van die lijst wordt er naar je huid gekeken en er wordt bepaalt met welke producten jij werkt bij de workshop.


Spiegeltjes, bakjes, sponsjes en handoekjes echt alles wordt meegenomen dus je hoeft zelf nergens voor te zorgen.
De gastvrouw heeft het voordeel bij de workshop dat de adviseuse de behandeling bij haar uitvoert. De rest kan dit dan nadoen. Behalve dat voordeel krijgt de gastvrouw ook nog gratis een cadeau dat ze kan uitzoeken.
De workshop begint meestal met een uitleg over wat Nutrimetics is. Daarna begint iedereen met de reinigingsmelk . Dit halen we er dan weer af met een tonic. Wat ik hier heb geleerd is dat je tonic op een nat wattenschijfje moet gebruiken. Je verliest dan minder tonic en de combi tonic-water werkt extra goed. Daarna mag je de helft van je gezicht scrubben met een heerlijk scrubmasker. Je doet dit op 1 helft van het gezicht zodat je heel goed 'een voor en na' verschil ziet van de huid. Lijntjes worden fijner, roodheid vermindert en allemaal van dat soort dingen. Op de foto hieronder kun je een heel goed verschil zien. De linkerkant van het gezicht is behandelt, de rechterkant niet. De linkerkant staat een stukje omhoog omdat de scrub-masker verstevigt. De roodheid is minder en lijntjes ook.


Na de scrub mag je de abrikozenpitolie op je huid smeren. Dit is HET product van Nutrimetics. Als de olie zit worden er handdoekjes nat gemaakt, opgewarmd en een poosje op het gezicht gelegd. Dit noemen ze hot-towel. Hierdoor trekt de olie extra goed in.
Na afsluiting wordt er nog meer specifieke informatie gegeven over de prijzen van de producten, aanbiedingen, en welke setjes er zijn.

Ik vind de producten van Nutrimetics tot nu toe allemaal heel fijn! Lees zeker ook nog even de stukjes die ik al over Nutrimetics had geschreven. Een workshop kun je aanvragen op de site van Nutrimetics.
See you! Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten