woensdag 7 december 2011

voor en na


Make-up is leuk en meestal word je er mooier van, maar je kunt ook doorslaan! In dit artikel wil ik wat extreme make-overs laten zien maar ook beroemdheden zonder make-up op.

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat je gewoon iets mooier lijkt met een beetje make-up. Maar je kunt natuurlijk ook te ver gaan. Te veel make-up of allerlei (onnodige) plastisch chirurgische ingrepen.Dit is een vrouw (Bree Boyce) die de miss verkiezing van Zuid Californië heeft gewonnen. Ze verteld 110 kilo af te zijn gevallen. Dit is nog een redelijk normale verandering, maar wel extreem!

Deze vind ik echt verschrikkelijk. (Heidi Montage) Kijk dan! Dat is gewoon niet normaal. En dat om beroemd te worden. Alsof ze eerst niet mooi was...

Ook hier is het wel weer duidelijk welk deel en in "the picture"gaat. Net als bij de foto's hierboven, "after" is vaak in bikini. Dit is trouwens Holly Madison , ze zegt zelf ook dat ze haar succes heeft te danken aan plastische chirurgie.

Misschien had je het niet gedacht maar zo zag Marilyn Monroe er eerst uit.

Ook Katy Perry heeft een extreme verandering ondergaan. Ze was van plan om christelijke zangeres te worden. Ook zij is in bikini..

Lady gaga is wel de extreemste die we kennen. Van een normaal meisje verandert zij in iemand met het gekste uiterlijk.
Dit mooie meisje? Oh die ziet er in het echt zo uit!:

Die perfecte huid, mooi he? Helaas ziet ze er echt zo uit:

Dit plaatje vond ik van madonna:
Echt verschrikkelijk. Dat we met make-up er mooier uit kunnen zien is waar, maar helaas wordt aan bijna elke foto wel gefotoshopt.


Angelia Jolie, iedereen schat haar onder de 30 gaat ze toch echt richting de 40 jaar toe


Jah ook lady gaga ziet er niet zo super uit (lees: belabberd) op foto's buiten fotoshoots om,

Zeg maar gerust: make-up KAN verschil uit maken, alhoewel ze hier misschien iets TE veel witte poeder op heeft.

Fotoshop en wat minder bier maakt een heel verschil, nietwaar?

See you! Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten