donderdag 19 januari 2012

How-to: long lasting lipstick

Hoe zorg je er nou voor dat je lipstick optimaal blijft zitten? Als je het echt op zijn best wilt hebben heb je 5 dingen nodig: scrub,lippenbalsem,lipstain,lippotlood en lipstick.
 Als eerst moet je natuurlijk zachte lippen hebben. Dat doe je door te scrubben. Je verwijdert zo alle velletjes op je lippen. Dat moet omdat het er anders heel  lelijk uit ziet. Lees hier even mijn artikel over scrub.


Na het scrubben moet je je lippen weer wat laten kalmeren en genezen. Hiervoor kun je het beste een natuurlijke lippenbalsem gebruiken zonder paraffine/minerale oliƫn. Die lippenbalsems zijn niet verzorgend maar beschermend. (doordat ze een dikke laag vet op je lippen smeren kunnen er geen invloeden van buitenaf bij)
Die 2 stappen kun je het beste doen de dag voor dat je lipstick wild dragen. Je lippen zijn dan volledig herstelt s'nachts. Ooit van een lipstain gehoort? Ik is een nog niet zo bekent product maar ik raad het je zeker aan. Een lipstain zit vaan in een stiftje met een soort hard sponsje aan de top. Daar komt een heel vloeibaar gekleurd watertje uit. Een kenmerk van een lipstain is dat het als het ware echt vast gaat zitten aan je lippen. ideaal! Je kunt hiermee gewoon je hele lippen inkleuren.Daarna kun je lippotlood gebruiken. Dit kan ook voor de lipstain maar ik doe het er liever na. Hiermee verduidelijk je de lijntjes van je lippen. Als het kan kleur je je hele lippen in met de lippotlood. Wil je alleen even snel long lasting lipstick hebben? Dan moet je in elk geval lippotlood onder je lipstick hebben.

En als laatste natuurlijk de lipstick zelf. je kunt dit aanbrengen met een kwastje of gewoon zo met de lipstick op je lippen. Ik vind dat laatste zelf fijner. Als extra kun je nog een beetje lipgloss opdoen.


Succes iedereen!
See you! Wendy Harthoorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten