zondag 30 december 2012

Nagellak tutorial: ombre


Ombre is een hele poos gigantisch populair geweest. Of het nou in je haar, kleding of op je nagels is, het kan allemaal! Ik wil jullie vandaag een versie van ombre laten zien waarbij je 2 kleuren gebruikt en die mooi over in elkaar laat lopen. Kijk snel verder voor alle stappen die je moet doorlopen om deze nagels te krijgen!
1: veil je nagels en breng een doorzichtige base coat aan op je nagels2: breng de eerste kleur over je gehele nagel aan, ik gebruik voor deze nailart rood. Om een intense kleur te krijgen kun je het beste 2 dunne lagen van de kleur aanbrengen. Wacht tussen de 2 lagen een paar minuten voor je de volgende laag aanbrengt.
3: Breng op een grof sponsje zwarte nagellak aan. Met het sponsje dip je nu op de top van je nagel. Je dipt nu steeds iets meer van de top af. Omdat er steeds minder nagellak op het sponsje zit zal het halverwege heel mooi overlopen in het rood. Als je halverwege de nagel bent stop je met dippen. 

4: Voor een mooie glans kun je een doorzichtige topcoat over de hele nagel aanbrengen. Dit soort ook meteen voor bescherming tegen beschadiging. 
5: Als laatste kun je nog met nailart aan de slag. Ik heb hier schijfjes fimo gebruikt en gewoon met de nagellak vast gemaakt op de nagel. Je kunt decoratie voor op de nagel ook vastmaken met nagel lijm. 
Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat er weer eens een artikel online is! Binnenkort heb ik ook nog een shoplog met een heleboel make-up en verzorging.


See you! Wendy

1 opmerking:

  1. oei dit is dus totaaal geen ombre :/ wat jij op je nagels hebt is gewoon 2 kleurtjes met daartussen wat spikkels, je moet de kleurtjes op de sponsjes in het midden een beetje mengen

    BeantwoordenVerwijderen